ЗАЩО ELKAY

/Official distributor of Elkay, USA in Bulgaria/All digital content is property of Elkay, USAБЪРЗ И ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ФИЛТРИРАНА ПРЯСНА ПИТЕЙНА ВОДА ОТ ВОДОСНАБДИТЕЛНАТА СИСТЕМА В ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ СЪС СИСТЕМИ ELKAY


ПРОДУКТИ

- СТАНЦИИ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА БУТИЛКИ

- ФОНТАНИ ЗА ПИЕНЕ

- ОХЛАДИТЕЛИ 


Решения за достъп до филтрирана питейна вода за:

- медицински институции,

- спортни зали,

- летища,

- гари,

- офис сгради,

- търговски центрове, 

места за отдих и други места с висок трафик на хора. 


Филтърни системи WaterSentry® Plus - намалят оловото и другите замърсители в питейната вода, подобряват вкуса и премахват миризмата.


Защо Elkay?


Станциите Elkay ezH2O® предоставят на потребителите удобен достъп до прясна филтрирана питейна вода без необходимост от пластмасови бутилки за еднократна употреба. Те насърчават здравни навици за хидратация, и подпомагат еко устойчивостта.


Спестете средства: Цената на водата в еднократни бутилки се увеличава непрекъснато. Станциите за пълнене на бутилки ezH2O помагат да се намалят или елиминират тези разходи.


Спестете ценно време и ресурси: станциите ezH2O осигуряват вода при необходимост, премахвайки нуждата от закупуване и съхраняване на вода.


Спестете енергия: Моделите с програмируема функция за охлаждане са изключени, когато устройството не се използва, за да спестят разходи за енергия. 


Пазете околната среда: станциите ezH2O помагат да се намали броят на пластмасовите бутилки за еднократна употреба, които се натрупват в депата за отпадъци или замърсяват океана. Ексклузивният Green Ticker ™ отчита броя на пластмасовите бутилки, които спестявате от отпадъците, и показва това на устройството.


Вашата количка е празна!